Over Chantal

Foto van Chantal van EijkelenburgHallo, ik ben Chantal van Eijkelenburg en ik bied jou met Jambo een toegankelijke, natuurlijke schoonheidssalon in Uden aan.

De meeste salons vertrouwen voor hun schoonheidsbehandelingen op dure apparatuur, waardoor kosten van een schoonheidsbehandeling stijgen en de behandeling bovendien minder persoonlijk wordt.
Ik vind het belangrijk en heerlijk om jou te laten ontspannen en jouw huid zo goed mogelijk te verzorgen. Ik doe alles manueel en werk niet met apparatuur omdat ik het liefst direct contact heb met mijn klant.

Als aan het eind van de behandeling de klant met een blij en ontspannen gevoel uit de stoel stapt, dan geniet ik daar zelf net zo veel van! Het doel is om jou een heerlijk goed verzorgde huid te bezorgen, waardoor je zelf enthousiast wordt om ook thuis deze goede verzorging voort te zetten. Je huid gaat echt stralen als je regelmatig naar de schoonheidsspecialist gaat! Het verouderingsproces van je huid wordt bijvoorbeeld vertraagd. Veel mensen krijgen door dat jongere uiterlijk een zelfverzekerd gevoel – ik vind het heel belangrijk en fijn dat ik met mijn schoonheidssalon Jambo op die manier écht een verschil kan maken voor iemand!

Een behandeling kan uit verschillende onderdelen bestaan. Door je huid regelmatig een dieptereiniging te geven, door een scrub of een peeling, verwijder je de oude huidcellen. Daarna gaan de poriën goed open staan dmv heerlijke warme compresdoeken. Daardoor kunnen alle oneffenheden goed verwijderd worden. Vervolgens geniet je van een heerlijk ontspannen gezichtsmassage.

Ook een gezichtsmassage heeft een belangrijke functie. Die zorgt er namelijk voor dat de doorbloeding gestimuleerd wordt, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden. Zo krijgen de nieuwe jonge huidcellen een boost, waardoor de werkzame stoffen van het masker, de dagcreme en eventueel ampul beter opgenomen worden.

Eigenlijk is een regelmatig bezoek aan mijn schoonheidssalon gewoon erg belangrijk om het evenwicht te bewaren in deze drukke en hectische tijden, waarbij stress, fijnstof en ongezonder eten hun visuele tekenen achterlaten op je huid.

Aan de positieve reacties van mijn trouwe klanten merk ik dat ze echt ontspannen met een stralende huid en een weldadig gevoel weer naar huis gaan na een bezoek aan mijn salon!

chantal