Jouw schoonheidssalon in Uden

Beautysalon Jambo

Valkenburgstraat 10
5402 VJ Uden, NBr,
Telefoon: +31653263685
E-mail: info@beautysalonjambo.nl

We kennen allemaal dat gevoel van haast en stress. De kinderen moeten vroeg naar school, werken niet mee en ook op je werk lijken de dagen te kort om al je werk af te krijgen. Als dit je bekend voorkomt, dan is het de hoogste tijd om eens een moment voor jezelf in te plannen!

Mijn naam is Chantal van Eijkelenburg en ik laat je graag kennismaken met mijn schoonheidssalon in Uden: Jambo!

De reden dat ik mijn schoonheidssalon in Uden gevestigd heb is simpel. Ik woon al jaren in Uden en de salon is direct naast mijn huis. Ik geef je graag een kijkje in de keuken:

Zoals je ziet, is de schoonheidssalon van alle gemakken gezien. In een rustige omgeving, met het juiste licht en de juiste muziek kom je volledig tot rust en heeft de schoonheidsbehandeling het meeste effect.

Ook aan mijn klanten merk ik dat de keuze voor vestiging van de schoonheidssalon in Uden de juiste keuze is. Ik mag me rijk rekenen met een trouwe, lokale klantenkring. Maar natuurlijk ben je ook van buiten Uden van harte welkom in mijn schoonheidssalon!

Jambo is uniek!

Jambo, jouw schoonheidssalon in UdenEr is geen andere schoonheidssalon in Uden die zich meer dan Jambo focust op natuurlijke technieken en producten. Of je nu last hebt van een droge huid, vroegtijdige rimpelvorming of andere oneffenheden, door onze gezichtsbehandelingen op je huid af te stemmen, behalen we snel een goed resultaat. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: Door je huid goed te verzorgen kun je een hoop voorkomen!

Ik maak graag gebruik van de fantastische producten van Nouvital Cosmetics. Jambo is de enige schoonheidssalon in Uden die deze producten gebruikt en verkoopt. Net als Nouvital, wil ik alleen het beste voor je huid. Nouvital Cosmetics werkt natuurlijk met allergeenvrije parfums. Er wordt in de producten bijvoorbeeld ook géén gebruik gemaakt van lanoline of tarwekiemolie (bijvoorbeeld bij glutenallergie).

In mijn schoonheidssalon in Uden, aan de valkenburgstraat 10, help ik je graag dat momentje voor jezelf te pakken, door je in een ontspannen sfeer vooral heerlijk laten genieten en tot rust laten komen!

Graag tot ziens in de salon!